Stagiul naţional ASKD-LCKSF – Braşov, 26-29 sept. 2013

Un nou stagiu de pregătire cu shihan Adrian Popescu-Săcele şi colegii din Ligă, la Braşov, în aceleaşi spaţii agreabile puse la dispoziţie de hotelul Aro Palace. Antrenamentele au continuat în tematica stagiului precedent, cu accent pe tehnica de bază, fundamentală pentru construirea unui karate puternic şi a unui stil unitar. Kata folosit ca model dinamic a fost Tekki Shodan, iar în ultimul antrenament s-a lucrat Bassai Sho.

Sâmbătă în pauza dintre antrenamente am profitat de vremea frumoasă şi am urcat cu telecabina până pe Tâmpa, să bem o cafea în ambianţa amintind a… multe decenii trecute oferită de restaurantul din vârf şi să admirăm panorama Braşovului. Se vede aproape la fel de frumos ca pe Google Maps…:P). Partea cea mai plăcută a fost coborârea pe jos, care ne-a pus sângele în mişcare şi ne-a permis să ne bucurăm dublu de ora de somn de dinainte de antrenamentul de seară.

Pe drumul către casă, jumătate din grup ne-am oprit pentru o oră la cetatea de la Rupea, foarte frumoasă, proaspăt refăcută şi restaurată. Interioarele sunt din păcate goale, dar cetatea în sine oferă nenumărate cotloane şi detalii interesante.

De la clubul nostru au făcut deplasarea Cristi, Moni, Zoli, Liviu, Tibi şi Paula.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nu ești robot, nu? *